GP Trenčínského kraje – Lysá pod Makytou

V sobotu 2.5. 2015 se zúčastnili naši mládežníci rapid turnaje Grand prix Trenčínského kraje, který pořádala Lysá pod Makytou. V hlavním turnaji za účasti 77 hráčů v kategoriích do 14 let, 11 let a 8 let jsme měli šestičlenné zastoupení.

 

 

 

 

 

Nejlepšího celkového umístění dosáhl Matěj Kovář, který ukořistil konečné 10 místo ve společnosti soupeřů, kteří jsou starší než Matěj, jehož výkonnost v poslední době zaujímá strmý vzestup uhrál 5 bodů ze 7 zápasů (4. místo v kategorii do 11 let). Na celkově 16. místě skončil teprve šestiletý Jakub Matůš se ziskem 4,5/7,což ho vyneslo na pěknou stříbrnou příčku v kategorii do 8 let. Kuba se pod vedením Davida Trčálka stále zlepšuje a patří k největším talentům v regionu v kategorii do 8 let. Na celkově 21. místě skončil Jakub Dorňák (4/9), na 30. místě Ondra Grycman (4/7), 14 místo v kategorii do 11 let. Na 33. místě se umístil Jirka Ptáček (4/7) a na 57. místě Tonda Randus (3/7) 23. místo v kategorii do 11 let.

Ve vedlejším, menším ale výkonostně kvalitnějším turnaji jsme měli tři účastníky. Příjemně překvapil Filip Matůš, který celý turnaj se ziskem 5,5 bodu ze 7 zápasů vyhrál, ač věkově patřil do kategorie mladší, nezalekl se a jal se bojovat se staršími a zkušenějšími soupeři, což mu přineslo ovoce. O čelo tabulky bojoval do posledních kol Radek Zgarba (4,5/7). Radka připravil o celkové vítězství prohraný oddílový souboj v poslední kole s Filipem Matůšem, který ho odsunul až na konečné 5. místo, přesto dosáhl v turnaji kvalitních výsledků. Hned za ním na 6. místě se ziskem 4/7 se umístil Lukáš Trčálek.

Výsledky lze studovat zde: Turnaj A, Turnaj B
Fotogalerie k nahlédnutí ZDE

Komentáře

Chválím trenéry mládežnického celku,jen tak dál přátelé.