Lukaštík, Zgarba a Lukáš Trčálek na Mistrovství ČR škol

V pátek 26.1. proběhlo ve Zlíně krajské finále Přeboru škol čtyřčlenných družstev. Hrálo se ve třech kategoriích.
 
V kategorii středních škol měl náš oddíl hned tříčlenné zastoupení v družstvu SPŠS Vsetín. Hráčům Sokola Ústí Lukaštíkovi, Zgarbovi a Lukáši Trčálkovi spolu s hošťálkovským Jakubem Krejčou se podařilo získat stříbrnou medaili a tímto umístěním postoupit na Mistrovství ČR. Na celkovém skore 22 bodů se bodově podíleli: Jakub Krejča 6,5 bodu ze 7 zápasů, Jarek Lukaštík 5 bodů ze 7 zépasů, Radek Zgarba 6 bodů ze 7 zápasů a Lukáš Trčálek 4,5 ze 7 zápasů.
 
V nejmladší kategorii 1. až 5. třída jsme měli v družstvu ZŠ Valašská Polanka čtyři zástupce: Jakuba Matůše, Toníka Randuse, Ondru Grycmana a Michala Dorňáka. Tento tým obsadil celkově 4. místo, když mu pouhý půlbod scházel na bronzové umístění. Na celkovém skore 16,5 bodu se podíleli: Jakub Matůš 3,5 bodu ze 7 zápasů, Toník Randus 5,5 ze 7 zápasů, Ondra Grycman 6 bodů ze 7 zápasů a Michal Dorňák 1,5 bodu ze 7 zápasů.
Všem hráčům gratulujeme k předvedeným výkonům!
 
Výsledky: ZDE
Fotogalerie (Josefa Kovaříka): ZDE

Komentáře

Pěkné výsledky! :-) Hlavně mně připadá, že si děláte (Ústí) středoškolský monopol na Strojce.. :D No, už je na čase, aby jsme na strojku poslali někoho z Hošťálkové! :-) Na republice přeji hodně štěstí.