Mistrovství Moravy v Koutech - den 4.

8. kolo

Tak jestli sedláci dopadli u Chlumce špatně, tak my dnes ještě hůře :-(

  • OPEN: Radek - kontumační výhra, stav 5 bodů
  • U14: Filip - remiz (stav 5 bodů), Kuba D. - prohra (stav 3 body), Matěj - prohra (stav 4 body)
  • U12: Ondra - prohra (stav 4 body), Toník - prohra (stav 5 bodů)
  • U10: Kuba M. - prohra (stav 5 bodů)

Tak teď si půjdeme spravit náladu na hramburger, pak nás čeká bowling a příprava za zítřejší závěrečnou partii. I když se dnes nedařilo, tak to neznamená, že není o co bojovat: Filip, Toník, Kuba M. ... ti všichni ještě pořád bojují o postup na mistrovství ČR, protože z každé kategorie postupuje 8 hráčů. Ale úplně všichni chtějí zítra vyhrát a rozloučit se s turnajem vítěznou partii!

Takže nepřestávejte fandit!

GEN

GEN - Gelerie elity našeho oddílu

Jakub Dorňák, hráč U14

Kuba a jeho zasněný pohled. Pokud někde zůstal ležet batoh a nikomu nechybí, pak je jasné kdo ho zapomněl. Na Kubovi je vidět, že má šachy opravdu rád: i když se mu někdy nedaří, tak nic si z toho nedělá a s úsměvem se připravuje na další partii.

GEN - Gelerie elity našeho oddílu

Matěj Kovář, hráč U14

Vražedný pohled, vyžívá se v časové tísni, dokud nemá na hodinách 2 minuty, tak ho partie nebaví. Jakmile je v časové tísni, stává se z něj zabiják, kterému z očí metají blesky a soupeři partie raději vzdávají. Matěj moc nemluví (je celý po mamince), ale když promluví, tak co slovo to perla :-)

GEN - Gelerie elity našeho oddílu

Jakub Matůš, hráč U10

Jestli si myslíte, že tím, že je Kuba nejmenší, tak je nejtišší a zakřiknutý někde vzadu, tak se šeredně mýlíte. Protože je zvyklý na staršího bratra, tak se snaží a umí prosadit i mezi staršími kamarády. Prostě je to takový malý Napoleon, který se snaží ostaní řídit. Že by byl po mamince? :-)

Jiří Karásek

 

Komentáře

Ty smajlíky patří ke GEN. Zítra ať se daří!!!

Vážený pane Karásek, děkuji vám za opravu vaší hrubky.